Реєстрація Відновлення паролю
У кошику немає товарів
Переглянути кошик

Кава яка появилась недавно но винайдена в 1899

 Cвітло-коричневий порошок за зовнішнім виглядом або пористі гранули без осаду розчиняються у воді різної температури, навіть в абсолютно холодній, що зараховують до його переваг і все це про розчинну каву. Вона популярна з кількох причин: зручність зберігання, простота транспортування і швидкий спосіб приготування. Проте варто відзначити що існує багато суперечок про плюси і мінуси цієї кави, хтось дуже її любить і постійно купує мелену каву, решта вважають що розчинна кава як за смаком так і особливо за ароматом далеко до кави, приготованої традиційним домашнім способом. До того ж концентрація кофеїну в розчинній каві в 22-33 рази вище, ніж у вихідному продукті.

 

Що Ви скажете? Як Вам розчинна кава?

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Ви можете бути першим!

Додати коментар

Щоб залишити коментар під своїм логіном, увійдіть або зареєструйтеся.